Caffetin Cold Plus таблети

145.00 ден

Краток опис на производот:

Caffetin Cold Plus се употребува за ублажување на главните симптоми на настинка и грип (главоболка, болка во мускулите, болка во грлото, назална конгестија, зголемена телесна температура, кашлица).

SKU: 5310001201319

Производител

Alkaloid Skopje Logo