Calcium + D3 таблети

565.00 ден

Краток опис на производот:

Calcium + D3 таблети таблети – Вистинска комбинација за одржување на здравјето на коските и забите. Калциум во комбинација со витамин Д3 и витамин К претставуваат идеална комбинација за достигнување на дневна доза на калциум и обезбедување оптимална интеграција на калциум во коските.

SKU: calcium-d3-tab

Бренд

Doppelherz Logo

Производител

Queisser Pharma Flensburg logo