CaliVita VITAMIN C 1000mg таблети

990.00 ден

Краток опис на производот:

CaliVita VITAMIN C 1000 – употребата на Витамин Ц (аскорбинска киселина) е корисна, а во одредени случаи и неопходна. Во случаи на настинки, грип, за подобрување на апсорпција на железо, за нормално функционирање на нервниот систем.

SKU: 666138444774

Производител

Calivita international Logo