Citikol B капки

495.00 ден

Краток опис на производот:

Citikol B капки помагаат во подобрување на стабилноста на солзниот филм, со што површината на окото се одржува подмачкана, навлажнета и заштитена.

SKU: 5310001246204

Производител

Alkaloid Skopje Logo