Daleron 500mg таблети

65.00 ден

Краток опис на производот:

Daleron таблети – Далерон таблетите содржат парацетамол кој ја инхибира синтезата на простагландините во централниот нервен систем, со тоа ја намалува покачената телесна температура и ја ублажува болката.

SKU: daleron-500-tab

Производител

KRKA logo