Diolin liquid ќеси

390.00 ден

Краток опис на производот:

Diolin liquid ќесите во течна форма се погодни за третман на акутна и хронична дијареа кај деца и возрасни. Пакување 6 ќесички по 15 мл, готови за употреба.

SKU: diolin-liquid

Производител

Epsilon Health logo