Diosmin Plus таблети

650.00 ден

Краток опис на производот:

Diosmin Epsilon Health е додаток на исхрана со флавоноиди, содржи Диосмин и Хесперидин внимателно титрирани и стандардизирани. Диосмин Епсилон помага во случаи на недоволно внесување на овие хранливи состојки или при зголемени потреби при смецифични состојби.

SKU: diosmin-plus

Производител

Epsilon Health logo