Echinavit C сируп

160.00 ден

Краток опис на производот:

Echinavit C сирупот се користи за зајакнување на имунитетот на организмот; при постоење на почетни знаци на настинка и грип; ублажување на кашлица во состојба на воспаленија и иритација на слузокожата на дишните патишта  и при општа малаксаност на организмот

SKU: 5319990141835

Производител

Fitofarm Logo