Elaksa капсули

360.00 ден

Краток опис на производот:

Elaksa покажува благ лаксативен ефект и го помагаат празнењето. Го помагаат метаболизмот и дигестивните процеси. Допринесуваат за нормална цревна средина и гастроинтестинален комфорт.

SKU: 3800212713937

Производител

Fortex Logo