Hartikol капсули

740.00 ден

Краток опис на производот:

Хартикол капсулите базирани на црвен ориз и артичока помагаат во регулирање на нивото на холестерол во крвта, придонесуваат за нормална работа на срцето, нормален метаболизам на липиди и хомоцистеин.

SKU: 3856016806313

Детален опис на производот:

Hartikol е уникатна комбинација за намалување и одржување на нормалните нивоа на холестерол и триглицериди во крвта. Хартикол содржи сув екстракт од ферментиран црвен ориз (10 mg монаколин К) и екстракт од лист од артичока стандардизирани на 5% цинаризин.

Хартикол е природен производ без глутен, лактоза, ГМО и конзерванси.

Начин на употреба:
1 капсула на ден

Пакување:
30 капсули