HydroStar прашок за рехидратација

50.00 ден

Краток опис на производот:

HydroStar прашок за рехидратација кој служи за одржување на електролитна рамнотежа пред, во тек и по спортска или било која друга физичка активност, со вкус на мандарина

SKU: 8606011742568

Производител

Esensa logo