Imunix капсули

425.00 ден

Краток опис на производот:

Imunix капсулите помагат во зајакнување на имунитетот и подобрување на способноста на телото да се бори против инфекциите.

SKU: 5319991382039

Производител

Bionika Pharmaceuticals logo