Kamagra капсули

730.00 ден

Краток опис на производот:

Kamagra се создадени и наменети специјално за мажи. Производот има поволен ефект при совладување на предвремена ејакулација, задржување на ерекцијата, подобрување на физичката и психичката моќ и зголемување на бројот и подвижноста на сперматозоидите.

SKU: 3800141900217

Производител

Borola logo