Lactotune вагиналети

770.00 ден

Краток опис на производот:

Lactotune вагиналети се препорачува за третирање и спречување на вагиноза и вагинитис, како и за ослободување од симптомите на чешање, печење, непријатен мирис, сувост и зголемено лачење на вагинален секрет.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: lactorune

Детален опис на производот:

Lactotune се вагиналети за вагинален баланс.

Се препорачува за третирање и спречување на вагиноза и вагинитис, како и за ослободување од симптомите на чешање, печење, непријатен мирис, сувост и зголемено лачење на вагинален секрет.

Содржи пробиотски бактерии и прегиотски влакна кои прават врамнотежена и здрава вагинална флора.