Lidera дезодоранс крем за нозе

225.00 ден

Краток опис на производот:

Со Lidera кремот за нозе се спречува појавата на непријатна миризба, а потењето не се спречува.

SKU: 3838980810138

Детален опис на производот:

Lidera – Дезодорантски крем за стапала

Овој крем е одговор на прашањето како да се потите без непријатна миризба. При потење се излачува пот што во контакт со бактерии добива непријатна миризба.

Со Лидера се спречува појавата на таа непријатна миризба, а потењето не се спречува.

Делува повеќе денови. Не содржи конзерванси ниту алкохол, и нежно е парфимиран.

Пакување:
50 мл