Loratadin S таблети

110.00 ден

Краток опис на производот:

Loratadin S содржи активна супстанција лоратадин (која спаѓа во групата антихистаминици). Таблетите Лоратадин С се употребуваат како симптоматска терапија на алергиски ринитис (кивање, течење или чешање на носот, печење или чешање на очите), како и за симптоматска терапија на хронична идиопатска уртикарија (црвенило/исип на кожата проследено со чешање).

SKU: 5310001230760

Производител

Alkaloid Skopje Logo