Magnetrans 375 ќесички

280.00 ден

Краток опис на производот:

Magnetrans 375 – овозможува секојдневено оптимално внесување на магнезиум во организмот со што го опоравува организмот после физички напор

SKU: 4011548016121

Производител

Hemofarm logo