Magnevital direct ќесички

230.00 ден

Краток опис на производот:

Magnevital direct ќесички е неопходен за оптимално функционирање на човечкото тело – потребен е на мускулите, нервите и срцето. Магнезиумот учествува во повеќе од 300 различни метаболички процеси во телото, првенствено оние кои генерираат енергија.

SKU: 8606011749307

Бренд

Protect Logo

Производител

Esensa logo