Metafen таблети

95.00 ден

Краток опис на производот:

Metafen таблетите се користат за болка, мигрена, болки во мускулите, коските и зглобовите.

SKU: 5903060606975

Детален опис на производот:

Metafen содржи две активни супстанции како ибупрофен и парацетамол кои имаат аналгетско, антипиретично и антиинфламаторно дејство.

Се користи при:

  • Главоболка
  • Мигрена
  • Болни менструации
  • Забоболка
  • Болка во мускули (мијалгија)
  • Болка во коски и зглобови
  • Болка во долниот дел на грбот
  • Невралгија
  • Треска

Метафен е наменет за возрасни и адолесценти над 12 годишна возраст.

Пакување:
10 таблети