Multi Essence имуно ќеси

460.00 ден

Краток опис на производот:

Multi Essence Imuno го обезбедуваат потребното количество витамини и минерали, со цел да се задоволат зголемените потреби на организмот.

SKU: 5310001271374

Бренд

Multi Essence logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo