Multi-vitamol сируп

340.00 ден

Краток опис на производот:

Dr.Theiss Multi-vitamol сирупот придонесуваат за нoрмална функција на имуниот систем, за нормален раст и развој на коските кај децата, за нормално создавање на црвените крвни клетки и хемоглобинот и за нормален транспорт на кислородот во телото.

SKU: 4016369879047

Производител

Dr.Theiss logo