NBL Probiotic ATP ќеси

1,050.00 ден

Краток опис на производот:

NBL Probiotic ATP претставува граничен производ кој содржи пробиотски микроорганизми. Пробиотските микроорганизми помагаат во регулација на дигестивниот систем и го поддржуваат имунолошкиот систем. Ефикасен e при дијареа (течна столица) и е наменет за деца над 6 месеци и возрасни.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: nbl-probiotic-atp

Производител

Nobel logo