Nivea Men Active Energy Roll-on 72h Анти-преспирант

205.00 ден

Краток опис на производот:

Антиперспирантот Nivea Men Active Energy Roll-on обезбедува сигурна заштита од влага на пазувите и непријатен мирис на пот.

SKU: 9005800344447

Детален опис на производот:

Антиперспирантот NIVEA MEN Active Energy обезбедува сигурна заштита од влага на пазувите и непријатен мирис на пот. Уникатна формула со цинк комплекс и активни супстанции кои штитат дури и во најстресните ситуации.

Се бори со компонентите на пот со различни мириси, заштитувајќи ве од непријатен мирис на телото 72 часа. Во исто време, NIVEA Active Energy нежно се грижи за кожата под пазувите. енергичен и долготраен мирис.

Active Energy е силен, енергичен и машки мирис со уникатен ароматичен дрвенест карактер кој ќе остане со вас долго време. Горната нота комбинира пенливи агруми со свеж ѓумбир, додека ладните цветни и зачинети елементи во средината водат до машка и топла дрвенеста позадина.

Карактеристики:

  • Силна заштита со енергичен мирис
  • Формула со активни материи кои штитат во стресни моменти и цинк комплекс
  • Сигурна 72-часовна заштита против потење која се грижи за вашата кожа
  • Без етил алкохол
  • Толеранција на кожата дерматолошки потврдена