O.B. Procomfort Super тампони

110.00 ден

Краток опис на производот:

O.B Procomfort Super Тампони со уникатен горен слој SILKTOUCH™ за лесно вметнување и отстранување револуционерна DYNAMICFIT™ 3D технологија за проширување.

SKU: 3574661476902

Детален опис на производот:

O.B Procomfort Super Тампони се дерматолошки и гинеколошки прегледани.
Се користат за денови на пообилно крварење.

O.b.® PROCOMFORT™ Super тампоните овозможуваат лесно вметнување и отстранување благодарение на уникатниот горен слој SILKTOUCH™. Исто така, со помош на револуционерната технологија за проширување DYNAMICFIT™ 3D, тампонот целосно се прилагодува на вашето тело и движења. Течноста е правилно распоредена внатре во тампонот благодарение на испреплетените жлебови.

O.b.® PROCOMFORT™ Супер тампоните се идеални за денови со обилно крварење. Тие обезбедуваат целосна безбедност и чувство на свежина.