Pampers Premium Care пелени

620.00 ден980.00 ден

Краток опис на производот:

Пелените Pampers Premium Care™ со DryMax core™, се изработени со специјално дизајниран материјал со специјални микропори што овозможуваат влез на свеж воздух и излегување на влажен воздух. Јадрото на овие пелени брзо ги апсорбира и блокира течностите од истекување.

SKU: pampers-active-baby-7

Бренд

Pampers logo

Детален опис на производот:

Пелените Pampers Premium Care™ со DryMax core™, се изработени со специјално дизајниран материјал со специјални микропори што овозможуваат влез на свеж воздух и излегување на влажен воздух. Јадрото на овие пелени брзо ги апсорбира и блокира течностите од истекување. Поседува бебешки лосион за заштиа на деликатната кожа на бебето. Pampers Premium Care™ 1, 2 и 3 поседуваат и индикатор за влажност кој се бои во сино кога пелената е намокрена, исто така овие памперси поседуваат специјален саќе слој за апсорбирање на течниот неред.

Достапни пакувања:

  • Pampers Premium Care бр. 1 (2-5 кг) 50 пелени – со индикатор за влажност
  • Pampers Premium Care бр. 2 (4-8 кг) 46 пелени – со индикатор за влажност
  • Pampers Premium Care бр. 3 (6-10 кг) 60 пелени – со индикатор за влажност
  • Pampers Premium Care бр. 4 (9-14 кг) 52 пелени
  • Pampers Premium Care бр. 5 (11-16 кг) 44 пелени
  • Pampers Premium Care бр. 6 (13+ кг) 38 пелени