Plivit Mg ќеси

220.00 ден

Краток опис на производот:

Plivit-Magnesium Duo Power гранулите содржат ефективен магнезиум цитрат кој е најдобро искористен од вашиот организам. Магнезиумот придонесува за рамнотежа на електролитите, нормална функција на мускулите и нормално функционирање на нервниот систем.

SKU: 3850114238076

Производител

Pliva Logo