Прополис сируп

200.00 ден

Краток опис на производот:

Propolis sirup е потполно природен пчелин производ кој помага за одржување на нормалната физиолошка функција на организмот, особено на имунитетот.

SKU: 5310125004056

Бренд

Propolis Esensa

Производител

Fitofarm Logo