PROSTAMAX капсули 60 + 20

1,020.00 ден

Краток опис на производот:

Prostamax го поддржува нормалното функционирање на простатата, ја намалува потребата за често ноќно мокрење, придонесува за нормална сперматогенеза кај мажите.

SKU: 3800212711650

Производител

Fortex Logo