S-FEMME ќеси

1,300.00 ден

Краток опис на производот:

S-Femme го помага процесот на овулацијата и фертилитет кај жените. Допринесува за стимулирање на функцијата на јајниците и квалитетот на јајце клетката и го одржува хормалниот баланс.

SKU: s-femme

Производител

Fortex Logo