SEBAMED Sensitive skin гел за интимна нега за жени

505.00 ден

Краток опис на производот:

SEBAMED Sensitive skin Intimate wash гел за интимна нега за жени so pH 3,8 која е погодна за одржување на микрофлората на интимната регија.

SKU: 4103040144959

Бренд

Sebamed Logo

Детален опис на производот:

SEBAMED Sensitive skin Intimate wash – гел за интимна нега за жени so pH 3,8 која е погодна за одржување на микрофлората на интимната регија.

Смирувачките и антибактериските својства на бисаболол (активна состојка на камилица) ја негуваат фениталната регија.

Алоето допринесува за одржување на адекватна хидратација.

SEBAMED Sensitive skin гел за интимна нега за жени делува превентивно за развивање на бактериски и габични инфекии. Исто така овозможува нега во текот на менструалниот циклус. Наменет и за жени во репродуктивен период.

Пакување:
200 ml.