Silymarin FORTE капсули

640.00 ден

Краток опис на производот:

SILYMARIN FORTE капсулите се применуваат при нарушување на функцијата на црниот дроб при хроничен хепатитис Б и Ц (воспалителна болест на црниот дроб) и оштетување на црниот дроб поради изложеност на алкохол со престанок на внесување на алкохолни пијалаци во организмотцироза на црн дроб

SKU: 3850343019811

Производител

Belupo logo