Stop grc таблети

310.00 ден

Краток опис на производот:

Стоп грч таблетите придонесуваат за нормален енергетски метаболизам, нормална психолошка функција и придонесуваат во намалувањето на заморот и исцрпеноста исто така ги штитат клетките од оксидативен стрес.

SKU: 590620021214

Производител

Naturpharma Logo