Sylimarin + Cholin FORTE капсули

370.00 ден

Краток опис на производот:

LIVSANE Silymarin + Choline Forte придонесува за одржување на нормална функција на хепарот

SKU: 4062981008914

Бренд

Livsane logo

Детален опис на производот:

LIVSANE Silymarin + Cholin Forte го снабдува телото со Silymarin 200 mg и Cholin 82,5 mg во секоја тврда капсула.

  • Холинот придонесува за одржување на нормалната функција на црниот дроб.
  • Дополнително, холин придонесува за нормален липиден метаболизам и нормален метаболизам на хомоцистеин, и двата се потребни за здрави функции на телото.

Препорака:
За возрасни и деца над 11 години: земете 1 капсула на ден, голтнете ја капсулата со доволно количина вода.

Пакување:
30 капсули