Течна пудра со анестезин

150.00 ден

Краток опис на производот:

Течната пудра со анестезин се користи за симптоматски третман на кожни промени пратени со јадеж (при алергија, убоди од инсекти, екземи, сипаници).

SKU: 5310125001055

Производител

Fitofarm Logo