URIAGE Eau Thermale мицеларна вода за комбинирана и масна кожа

610.00 ден

Краток опис на производот:

URIAGE Eau thermale – термална мицеларна вода за чистење на комбинирана и масна кожа и за отсранување на шминка.

SKU: 3661434003660

Бренд

Uriage Logo

Детален опис на производот:

URIAGE Eau micellaire thermale – термална мицеларна вода за чистење на комбинирана и масна кожа и за отсранување на шминка. Формулирана од мицели со голема моќ на чистење и термална вода која ја смирува кожата.

Употреба:
Исчистете го лицето со блазница натопена со мицеларната вода. Не треба да се мие. Погодна за лице и очи.

Пакување:
200 ml