URIAGE Eau Thermale мицеларна вода за нормална и сува кожа

580.00 ден

Краток опис на производот:

URIAGE Eau thermale – мицеларна вода за нормална и сува кожа, помага во отстранување на шминка.

SKU: 3661434003608

Бренд

Uriage Logo

Детален опис на производот:

URIAGE Eau micellaire thermale – мицеларна вода за нормална и сува кожа, помага во отстранување на шминка. Формулирана е од мицели со голема моќ на чистење и термална вода која помага за смирување на кожата.

Употреба:
Исчистете го лицето со блазница натопена со мицеларната вода. Не треба да се мие. Погодна за лице и очи.