Vagisan Lactic Acid вагитории

610.00 ден

Краток опис на производот:

Vagisan вагитории со млечна киселина за одржување на нормална вагинална бактериска флора.

SKU: 4048882669690

Детален опис на производот:

Vagisan вагиториите претставуваат висококвалитетен, потврден производ наменет за воспоставување, обновување и одржување на природното вагинално pH ниво, спречувајќи го на тој начин развојот на воспаленија, бактериски, вирусни и габични инфекции, коишто би ја нарушиле вагиналната флора, но и како дополнување на користењето на антибиотици и орални контрацептиви.

Vagisan Lactic Acid во својот состав содржат млечна киселина и натриум лактат што ги прави безбедни за користење за време на бременост и доење.

Пакување:
7 вагиналети