VICHY Liftactiv Supreme дневна крема за корекција на брчките

2,330.00 ден

Краток опис на производот:

VICHY Liftactiv Supreme дневна крема за нормална и комбинирана ги измазнува брчките и неправилностите, а кожата ја прави блескава.

SKU: М8917500

Бренд

Vichy Logo

Детален опис на производот:

VICHY Liftactiv Supreme дневна крема за нормална и комбинирана кожа

Прво Vichy lifting-дејство кое трае целиот ден. Континуирана корекција на брчките и цврстината на кожата за младешка кожа во текот на денот, навечер и наутро.

  • За сите жени со нормална и комбинирана кожа

[КОМПЛЕКС НА АКТИВНИ СОСТОЈКИ DAY PROOF] + [5% РАМНОЗА И НЕОХЕСПЕРИДИН]

  • Моментална ефикасност: ТЕХНОЛОГИЈА ЗА 3Д ОПТИЧКО ИЗМАЗНУВАЊЕ
  • Дневна ефикасност: КОФЕИН + АДЕНОЗИН
  • Долгорочна ефикасност 5% РАМНОЗА + НЕОХЕСПЕРИДИН

Во само еден момент ги измазнува брчките и неправилностите, а кожата ја прави блескава. Се до вечерта, кожата е повторно полна, а цртите на лицето се младешки и одморени.
Долгорочно дејство на lifting-от по еден месец: длабоките брчки се корегирани, а кожата е видливо поцврста.

Употреба:
нанесувајте рамномерно наутро врз чиста кожа на целото лице. По желба, негата можете да ја користите два пати дневно, наутро и навечер.

Пакување:
50 ml