Vitamin A + D3 капсули

195.00 ден

Краток опис на производот:

Vitamin A + D3 капсулите на Алкалоид се употребуваат како додаток во исхраната кај деца и кај возрасни кои имаат зголемени потреби за овие витамини.

SKU: 5310001228484

Производител

Alkaloid Skopje Logo