Caffetin Menstrual таблети

130.00 ден

Краток опис на производот:

Caffetin Menstrual таблетите се употребуват за ублажување на менструалните болки и дејствува веќе по 15-20 минути.

SKU: 5310001218843

Производител

Alkaloid Skopje Logo