Cystofit forte таблети

465.00 ден

Краток опис на производот:

Cystofit forte таблетите се наменети за ублажување на воспалението на уринарниот тракт, особено циститис и простатитис, учествува во излачување на токсини надвор од телото, помага да се минимизира задржувањето на течностите во организмот со што се спречува појава на едеми со различна етиологија.

SKU: cystofit-forte

Производител

Fitofarm Logo