Darmflora plus select капсули

445.00 ден

Краток опис на производот:

Dr Wolz Darmflora plus select – содржи 8 пробиотчини култури со концентрација од 48 милиони бактерии на млечна киселина во состав со витамин Б. Капсулите се наменети за заштита на цревната флора и зголемување на имунитетот.

SKU: 4021901983083

Производител

Dr. Wolz Logo