Diabekan капсули

399.00 ден

Краток опис на производот:

Diabekan / Диабекан капсулите придонесуваат за одржување на нормална концентрација на гликоза во крвта, одржување на нормално ниво на липиди во крвта, нормален метаболизам на макронутриенти, одржување на нормалната функција на нервниот систем, намалување на чувството на замор и исцрпеност

SKU: 3800212710059

Производител

Fortex Logo