Diavron таблети

579.00 ден

Краток опис на производот:

Диаврон таблети наменети за дијабетичари содржат тиамин, рибофлавин, ниацин и витамин Б6 кои придонесуваат за нормален метаболизам и создавање енергија и нормално функционирање на нервниот систем.

SKU: 3800212712992

Производител

Fortex Logo