Duovit таблети

190.00 ден

Краток опис на производот:

Duovit обложените таблети можат да се употребуваат при нередовна и неизбалансирана исхрана, особено при недоволен внес на свежо овошје и зеленчук, како и во други случаи при кои постои зголемена потреба за хранливи состојки.

SKU: 3838989530402

Производител

KRKA logo