Flebaven 1000mg таблети

830.00 ден

Краток опис на производот:

Flebaven таблетите се вазопротектор и венотоник од природно потекло кој овозможува ефикасен третман на хронична венска болест и хемороиди.

SKU: 3838989677978

Производител

KRKA logo