HERPESAN гел против херпес

140.00 ден

Краток опис на производот:

HERPESAN гел против херпес е наменет за примена на кожа и слузокожа, за ублажување на симтомите и зараснување на оштетувањата предизвикани од Herpes simplex вирусни инфекции.

SKU: 5319990141798

Производител

Fitofarm Logo