Imunobor Uro капсули

700.00 ден

Краток опис на производот:

Imunobor Uro е природен производ кој ја зголемува природната заштита на организмот кон инфекции на уринарниот тракт и помага за отстранување на бактериите од уринарниот систем.

SKU: imunobor-uro

Производител

Borola logo