ISLA mint пастили за грло

240.00 ден

Краток опис на производот:

ISLA mint пастилите помагаат при сува кашлица и рапав глас, замор на гласните жици (пејачи), сув воздух (уреди за греење или климатизери), сува уста, ограничено дишење преку носот.

SKU: isla-mint-pastili

Производител

Engelhard Aarzneimittel logo