KALKULIT сируп

1,010.00 ден

Краток опис на производот:

Калкулит сирупот е составен од билни компоненти кои позитивно влијаат на работата на бубрезите и придонесуваат за намалување, растварање и елиминирање на камењата на уринарниот тракт.

SKU: 5604350999295

Детален опис на производот:

Калкулит сируп / Kalkulit sirup – Калкулит е целосно природен препарат, составен од 13 внимателно одбрани растителни компоненти, кој позитивно влијае на функцијата на бубрезите и придонесува за намалување на растворањето и елиминацијата на камењата и песокот од уринарниот тракт.

Состав:
Воден екстракт од корен од аспарагус, Asparagus officinalis (Asparagaceae), Воден екстракт од билка phyllanthus, Phyllanthus niruri (Phyllanthaceae) – кршач на камења, Воден екстракт од лисја и цветови од јавански чај Orthosiphon stamineus (Lamiaceae), екстракт од плодови на вишна, Prunus avium (Rosaceae), воден екстракт од пченкарна свила, Zea mays (Poaceae), воден екстракт од билка од оџак, Fumaria officinalis (Papaveraceae), воден екстракт од лист од глуварче, Taraxacum officinale (Asteraceae), воден екстракт од цвет на хибискус, Hifabifs (Malvaceae), Воден екстракт од кора од круша, Rhamnus frangula (Rhamnaceae), Воден екстракт од црвен sedum, Spergularia rubra (Caryophyllaceae), Воден екстракт од лист од бреза, Betula alba (Betulaceae), Воден екстракт од лист од бел пепел, Fraxinus excelsior ( Oleaceae), воден екстракт од цветот на медуника, Filipendula ulmaria (Rosaceae).

Употреба:

  • Првите 7 дена по 30 мл во 1.5 л вода и да се пие во текот на денот.
  • По првите 7 дена растворете 15 мл во1.5 л вода и пијте во текот на денот.

Предупредување:
Производот не е наменет за луѓе кои се преосетливи на состојките, бремени жени, жени кои дојат, на лица помлади од 18 години или луѓе со опструкција на жолќните канали, заболувања на црниот дроб, камења во жолчката или било друго заболување на жолчните канали. Исто така, лица со бубрежна и срцева слабост, интестинална опструкција, акутно цревно восплаение 9Кронова болест, улцеративен колитис, апендицитис). Ако примате било каква терапија, консултирајте се со вашиот лекар пред да го користите производот.

Пакување:
500 мл